Rahat vähissä? Näin voit saada meikkejä pikkurahalla

Aina ei ole rahaa käyttää meikkaamiseen paljoa, mutta luovuutta käyttämällä voit onnistua hankkimaan kohtuullisia meikkejä itsellesi. Monet kikat ovat jo nyt kätesi ulottuvilla, mutta et välttämättä ole hyödyntänyt niitä. Tämä artikkeli antaa hyviä neuvoja meikkiin tai enemmänkin meikkien saamiseen halvemmalla kuin normaalisti. Meikit voivat viedä suuren osan vapaa-aikaan käytettävästä budjetistasi. Nämä neuvot eivät ole laittomia, vaan ne ovat osaltaan varsin ovelia, joissa voidaan hyödyntää vaikkapa verkkokauppojen toimintaperiaatteita.

Tämä artikkeli ei todennäköisesti kerro kaikkia mahdollisia vinkkejä, mutta sillä pääset vähintäänkin hyvin alkuun. Jos tiedät vieläkin parempia tapoja, ilmoita siitä meille sivustolta löytyvien yhteystietojen kautta. Onnea halpojen hintojen metsästämiseen ja sitä kautta halvempien meikkien löytämiseen!

Kopiot halvemmalla kuin alkuperäiset

Tunnettujen meikkibrändien lailliset “kopiot” ovat hinnaltaan vain pieni osa alkuperäisistä tuotteista. Voit löytää tällaisia halvempia brändejä ostoskeskuksista ja niiden laadusta voit lukea arvosteluja internetistä. Jotkin kauneusblogit ja tubettajat kertovat myös niistä aika ajoin.

Kosmetiikkaliikkeillä on kanta-asiakaskortteja, joita hyödyntämällä voit saada hyviäkin tuotteita alehinnalla. Korteilla voit myös kerätä pisteitä, joiden avulla saa uusia meikkejä maksutta. Joillakin korteilla voit saada myös opiskelija-alennuksia, jotka antavat tietyn prosenttialennuksen kokonaissummasta. Eräillä korteilla on muitakin etuja. Ilmainen toimitus on yksi näistä, jos tilaa verkkokaupasta. Ilmaiset näytteet ovat säästöä nekin!

Hae kauneustuotteiden testaajaksi! Toki hakijoita on muitakin, mutta yrittänyttä ei laiteta. Kun olet testaaja, saat ilmaisia meikkejä vain sillä ukaasilla, että sinun tulee testata ko. tuotteita ja raportoida niistä. Jotkin yritykset voivat kutsua sinut myös tekemään testejä toimipaikkaansa, josta saat luonnollisesti myös erillisen korvauksen. 

Siveltimet hienoissa koteloissa näyttävät ja kuulostavat mahtavalta, mutta usein tavallisilla siveltimillä pärjäät aivan yhtä hyvin. Ja säästät reippaasti rahaa. 

Jos seuraat kauneusbloggaajia ja somevaikuttajia, olet varmasti huomannut että he antavat tarjouskoodeja erilaisiin kosmetiikka-alan liikkeisiin. Ota siis enemmänkin isoja kauneusalan henkilöitä seurantaan ja ole tarjoushaukkana keräämässä koodeja! Ja jos sinulla pysyy puhelin kädessä ja puhe sujuu mukavasti, aloita itse bloggaus tai vloggaus aiheesta, jolloin voit kysellä kauneustuotteita itsellesi testattavaksi – tai jopa tienata rahaa sillä!

Oman blogin aloittaminen

Tässä vinkkejä bloggaukseen. Menestyksekkään blogin rakentamiseksi kannattaa välttää liian yleistä aihepiiriä. Kohdenna blogi johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Voit arvostella blogissasi tuotteita, tai voit keskittyä kertomaan kuinka meikata pienellä budjetilla. Blogissasi voit esimerkiksi tehdä seuraavaa: kirjoita hyödyllisiä tuotearvosteluja, jotka auttavat muita kauneusharrastajia tekemään oikeat valinnat. Voit myös tehdä videoarvioita, joissa kerrot kokemuksia saamistasi tai ostamistasi tuotteista. 

Jos taas osaat meikkauksen eri osa-alueita jo kohtuullisen hyvin itse, voit tehdä vinkkiartikkeleja tai videoita, joissa jaat muille alan harrastajille asiantuntemustasi ja tietämystäsi.  

Jotta blogista tulisi menestyvä, tulee sen kertoa jotain sinusta itsestäsi ja persoonastasi. Ole mahdollisimman oma itsesi, sillä feikkaaminen ei koskaan toimi. Tämän lisäksi on hyvä ottaa selvä mainosten sijoittamisesta, jotta saat tienattua rahaa blogilla, mutta samoin voit olla yhteydessä suoraan meikkiyrityksiin, jotka voivat mahdollisesti joko mainostaa blogissasi ja / tai toimittaa sinulle tuotteita arvosteluun ja testattavaksi.

Verkko-ostosten kikat alennuskoodeineen

Oletko kova tekemään verkossa ostoksia? Tämä kikka toimii usein: rekisteröidy, kirjaudu, laita tuotteita ostoskoriin ja poistu sen jälkeen sivustolta. Sivusto huomaa tämän ja saattaa lähettää sähköpostia, jossa on tarjous jolla saat valitsemasi tuotteet halvemmalla kuin normaalisti. Ennen verkkokauppaan menemistä kannattaa etsiä tarjouskoodeja netistä. Koodeille on omistettu aivan omia sivustojakin.